Deze video gaat over Jan Frans Brouwers, lijsttrekker voor 50PLUS
Mediaspeler laden...

Lijsttrekker: Jan Frans Brouwers (Son en Breugel)

Ik kies voor Brabant omdat...
Ik als geboren en getogen Brabander in de mooiste en slimste provincie thuis ben.
 
Mijn favoriete plek in Brabant is...
De Efteling. Daar gaan mijn vrouw en ik vaak naar toe met onze kleinkinderen. Daarnaast kom ik graag in Eindhoven en Tilburg. In deze bruisende, innovatieve universiteitssteden wordt gebouwd aan onze toekomst. Echt plekken om trots op te zijn!

 
Op 21 maart word ik wakker en...
Dan begint de lente, zowel in de natuur als in het provinciehuis. Ik hoop namelijk op een klinkende verkiezingsuitslag voor 50PLUS, zodat er eindelijk een zonnige toekomst voor Brabantse ouderen kan komen. Daarnaast blijf ik me inzetten voor eenzaamheidsbestrijding, buurtpreventie/veiligheid, digitale cursussen, burgerparticipatie en duurzame energie-initiatieven.

Verkiezingsprogramma in 5 woorden
Betaalbare duurzaamheid, vitale dorpen, veiligheid, burgerparticipatie

Op een zonnige voorjaarsdag...
Ga ik tennissen of samen met mijn vrouw en kleinkinderen wandelen in het bos of naar een Brabantse attractie. Op zondag fluit ik graag hockeywedstrijden of gaan we lekker uitwaaien bij het Oud Meer in Son en Breugel.

Mijn politieke hart gaat sneller kloppen van…
Als het me lukt om mensen en partijen te verbinden, zodat ze elkaar weer gaan helpen. Geen ruzie maar wel duidelijkheid.

Wat bijna niemand van mij weet…
Dat ik een ‘trekkie’ ben (liefhebber van Science Fiction en vooral Star Trek). Daardoor voel ik me extra betrokken bij de nieuwe technologie die in Brabant volop ontwikkeld wordt. Die lijkt soms zo uit een Star Trek episode te komen.

Contact

50PLUS