Deze video gaat over Christophe van der Maat, lijsttrekker voor de VVD
Mediaspeler laden...

Lijsttrekker: Christophe van der Maat (Breda)

Ik kies voor Brabant omdat...
Het de allerfijnste plek is om samen met familie en vrienden te genieten van het leven. Brabant is mooi, de mensen gaan op een ‘Brabantse’ manier met elkaar om en er is enorm veel leuks te doen. En Brabant biedt voor iedereen volop kansen om iets moois van zijn leven te maken!
 
Mijn favoriete plek in Brabant is...
Het Markdal en Mastbos in Breda. Een bos met eeuwenoude bomen waar ik lekker kan hardlopen om af en toe mijn hoofd leeg te maken na een lange dag en waar ik met mijn zoontje van twee heerlijk kan spelen en ravotten.

 
Op 21 maart word ik wakker en...
Hoop ik dat Brabant wederom blauw gekleurd is door veel stemmen op de VVD. Daarna gaan we uiteraard verder aan de slag met concrete plannen voor een veiliger, mobieler en economisch sterker Brabant.

Verkiezingsprogramma in 5 woorden
Wij zijn fan van Brabant

Op een zonnige voorjaarsdag...
Pak ik mijn wielrenfiets en ga ik samen met vrienden heerlijk trappen door het Brabantse land om te eindigen op een gezellig terras voor een welverdiend biertje.

Mijn politieke hart gaat sneller kloppen van…
De overtuiging dat Brabant het voortouw kan nemen in de uitdagingen die op ons afkomen. Een verdere economische groei, een betere bereikbaarheid, het vinden van voldoende goed personeel voor onze snel groeiende bedrijven. Maar we hebben in Brabant ook kennis en kunde in huis om oplossingen te vinden voor andere vormen van energie en de klimaatverandering. Als jongste gedeputeerde ooit in Brabant, heb ik ervaren dat je met goede ideeën, bestuurlijk lef en samenwerking écht het verschil kunt maken voor Brabant. Daar wil ik graag mee verder zodat we samen Brabant de komende jaren nog sterker kunnen maken.

Wat bijna niemand van mij weet…
Dat ik serieus chagrijnig ben als PSV verliest.

Contact

VVD