Het is heerlijk wonen, werken en leven in ons mooie Brabant. Of je nu als student in het centrum van Eindhoven woont of op het gemoedelijk platteland van Wanroij, je voelt je thuis in ons Brabantse land. Of we nu dweilen met Vastenavend in het Krabbegat, een suikerspin eten op de Udense Kermis of genieten van de prachtige Drunense Duinen: de kwaliteit van leven in Brabant is top.

Maar dit gaat niet vanzelf. De VVD wil Brabant graag mooi houden en zelfs mooier maken. We willen niet terug naar het Brabant uit de geschiedenisboeken. We willen niet naar een Brabant waarbij de overheid alle spreekwoordelijke zuurstof uit de samenleving trekt door met verstikkende regels Brabant op slot te zetten.

Wij kijken positief naar de toekomst en hebben véél vertrouwen in de kracht van Brabanders zelf. Wij kiezen voor een Brabant waar jonge gezinnen een betaalbare woning kunnen vinden. Een Brabant waar je kunt genieten van het leven. Een Brabant waar er in iedere regio werk is voor iedereen. Ons Brabant is mooi en ons Brabant voelt als thuiskomen. In ons Brabant is het heerlijk wonen, werken en leven.

Contact

Verkiezingsprogramma VVD